Grottman, dammigt och kallt

Ungefär så känner jag mig denna måndag.
En måndag som jag lyckades gå up hyffsat tidigt ( halv tio ) för att sedan lägga mig igen kl 10..  hurra för mig och mina ambitioner för att rätta tillbaka dygnet..

Men! gick  upp igen halv ett för att känna mig till hälften levande, till hälften död.. och att se mitt blodsocker ligga för högt.. igen.. undrar när det här kommer tillbaka för att bita mig hårt i baken?

Hursomhaver.. skola ikväll, och en eventuell öl efter det.. måste säga att jag inte är direkt sugen på det idag, vi får la se vad som händer.

Och seriöst?! nästan 900 spänn för "Where the action is" i sommar.. hutlöst säger jag.. men det kommer sluta med att jag betalar det iaf bara för att lyssna på lite skön musik :)

Sen har det hänt nånting med mitt grottrum, sedan i lördags så har det blitt kallare som fan här, undrar om nån har glömt ett fönster öppet nånstans...

hutt hutt

/J

lunch, tisdag, rakning?

Igår.. kunde jag fanimig inte somna.. låg och läste bok till halv två nånting och vaknade till och från under hela natten.
Och nu är jag snart på väg till skolan för att vi ca fyra timmar sitta och lyssna på "Pink noise" bl.a.

Undrar hur seg i skallen jag kommer vara ikväll. Men skoluppgift är skoluppgift, så den ska göras vare sig jag vill eller inte.

Dags för en lunch, sen så bär det av...

Förresten, snö? trodde det var en raritet nu i Sverige, men se så fel man kan ha ibland...

/J

Flest ess under din dress.

Så.. diabetiker som man är så är det ju brukligt att ha med sig, testmaskin för blodvärde, kanyler, och insulin.
När jag vaknade "imorse" så hade jag allt det .. hos min kompis.. i Hässelby.. jag vaknade i Sundbyberg..

Bra tänkt!... inte...

Meeen, det löste sig i slutändan iallafall, något högt värde, men vafan.. värden kommer och värden går, det är menen för livet som består.


Hursomhelst, hade en bra kväll igår, soft start på Musslan, fortsatt fest på Grabo, avslutningsnattmacka hos Malin, perfekt kväll :)

Däremot så fick vi sent reda på att pizzerian som vi tänkt besöka för den traditionella bakis-pizzan va stängd!
hur sjukt är inte det.. här har man gått och väntat på, och suktat efter, den härliga pizzan.. nästan så det rann för kinden när vi kom fram, men icke! dom latmaskarna hade inte kommit till jobbet! Ni förstår ju hur sne man blir på dom.. ett minus i anteckningsboken för den pizzerian!

Men nu sitter man här, doftar inte öl/svett/rök längre, känner att magen är på rätt spår igen, och dags för en ny vecka imorrn.. I´m ready for it!

Bring it on!
/J

Nytt år, nya spår?

Så har det nya året kommit, 2008.. hur låter det tycker ni? väntar ni er nånting viktigt eller 'r det bara ett år till att lägga på hyllan?

Nåväl.. själv hade jag ett soft nyårsfirande.. jag va nykter! ( nej jag ljuger inte, drack inte en droppe alkohol på hela nyårsafton )

Jag fick ju frågan ganska många gånger under kvällen:
-Vad dricker du?
-läsk och vatten

-VA?! är du sjuk?

ja, ni förstår hur den konversationen fortsatte.

hursomhelst!
Nu ska jag dricka lite vatten för min huvudvärk jag fått, men jag önskar er alla en god fortsättning på det nya året!

smek å kel
/J

RSS 2.0