Illa, illa..

Taskigt med uppdatering från min sida, men har man fullt upp så har man.. och det har inte vart läge helt enkelt att blogga förren nu.
Gårdagen innehöll sovande, kommunaltrafikåkande, socialiserande, och aningen filosoferande.
Vaknade efter en hostande natts sömn, hyffsat utvilad. Åkte till Sundbyberg för att bli klippt av Cecilia, som gjorde ett härligt jobb tycker jag, sen så är det ju alltid kul att prata med en gammal klasskamrat från förr! :)
( tack för personalrabatten förresten )
Gick även förbi en affär, som låg lite längre bort och fick tag på en bra tshirt. ( ja jag vet , jag har för många men de skiter jag i! ) Hittar man något bra så ska man slå till, tycker jag :)

Gårdagen avslutades med ett gäng öl med Erik å Fredrik, vilket va nice som fasen, tänka på annat och lyssna på musik.. verry nice. Vi lyckades tom gå ut! Hamnade på Vampire Lounge för att testa lite drinkar som tex " Vlad the Impaler"
Jag menar, med ett sånt namn så är det ju klart att man lyckas! 

Dagen har vart, riktigt blandad må jag säga.. gick upp.. 12:30ish, åt och åkte iväg mot Tullinge för att hämta biljetter till Emergenza, tills imorrn.. ska bli skoj å se lite osignade talanger rocka loss :)
Efter det så bar det av mot Kungsängen för att hjälpa mor min med lite datatrubbel (ett av mina smeknamn är "supporten")
Gick sedan över till Emily, för att även där stå till tjänst med datakoppling å allmän support, men jag fick mat så de va inte mig emot att sitta och snacka med henne en stund, va trevligt faktiskt. Och god mat som sagt är ju aldrig fel :)

Så efter ett besök hos mor, och Emily så bar det av en sväng till Bro, för att bli bjuden mat, men tog bara en kaffe av Johanna. Så tack för den :)
Hämtade presentkort som jag / vi tänkt använda för att se Jeff Dunham i april, ska bli sooooooft!




Så, nu sitter jag här med överarbetade öron ( har ett ständigt surrande i högerörat, skitjobbigt ) tankar och planer. Och insuper dagens och gårdagens intryck om allt.. tror ni jag behöver sova eller vad?

Även fast jag är i något av en balansgång mellan tankar/ känslor/tyckande och så, så är det inte utan att jag har kontroll på läget. En del av mig vill fortfarande, en del av mig gör tvärtom, och någon liten del av mig vill bara ( såklart) att alla i min omgivning ska må bra.. Time will tell, what the future brings..

Kramar
/J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0