Fyllehicka...

alltså.. inget ont om gårdagen, den va helt wunderbaar... men fyfan va vi skitade ner min lägenhet.. de va inte kul att gå in genom dörren såhär på "morgonen" ( klockan är nu, 15.. ungefär.. )

Men nog fasen vart de sprit, lekar och massa annat smått å gott. och hur bra presenter som helst !
Dessutom hann tre av oss att fortsätta ut på natten också, det trodde jag inte att vi skulle orka.

hursomhelst.. dags att göra lägenheten mänsklig igen.. isch.. snart iaf.. kanske.. om jag orkar..

Hejhoppbakfylleknopp!
/J

Så här skulle det ju inte vara..

.. så här dagen innan när man ska ha fest.. varför är jag så satans trött och oinspirerad?

Hursomhaver, så blir vi vad jag vet 9 pers, så det är en bra start.. sen vet man ju aldrig om man fortsätter ut framemot kvällen eller ej, det tar vi då..
Det första som gäller är  mat från kl 17, och tills det är slut.. eller när man är mätt.
(Jag hoppas på att allt räcker iaf )
Sen så finns ju möjligheten att spriten kommer flöda genom de flesta av oss under kvällen ;) Det är iaf vad jag är inställd på för närvarande..

nee, nu får jag fasen rycka upp mig lite och förbereda mer tills imorrn..

toodelooo!
/J

Fenomenet Facebook

Ni vet alla vad Facebook är, vad det innehåller osv eller hur?

Men min fråga / fundering som jag grubblat över vid varje liknande fenomen är;

Visst är det skoj och leta upp folk från skolan, gymnasiet, barndom.. men. det slutar ju där..
Man letar upp, skriver vad jag tror kan sammanfattas så här;

-Tjena, läget? Vad gör du nuförtiden?

Svaret blir i de flesta fall:

- Nämen hej! kul att du skrev/ skriver. Jag gör ....... bor ......
Läget själv?

I flertalet fall tror jag att det tar stopp där. Eventuellt att man svarar vad man själv gör / håller på med osv, men.. det blir ju inget mer.. eller är det bara jag som är socialt inkompetent?

Hur gör man när man hittar / träffar folk som man gick i skolan med, eller liknande?

Iochförsig ser jag facebook som ett Lunarstorm för unga vuxna, man sitter och skickar saker fram och tillbaka, skriver brev till varann. Det är ju bara ett substitut för mänsklig kontakt...
Bra att ha, men det går inte att jämföra med verkligheten.

/J

Hur lång tid kan det ta?

Att lära sig spela gitarr på egen hand?.. eller göra någe nytt som man inte gjort förr.. alls.
Det tänker jag ta reda på genom att utsätta mig för noter, ont i handlederna och förvirrande texter m.m
Just det, dags att ta tag i gitarrspelandet på allvar, ska försöka hålla mig till iaf en timme.. ungefär.. per dag med gitarren. Sen så kanske man kan underhålla folk på mer än ett sätt.

så.. nu blir det till att sitta i soffan och plinka lite ackord.. kanske tom ta en kaffe samtidigt.
That´s right, killar kan ibland göra två saker samtidigt! Otroligt men sant!

Aloha!
/J

En trevlig dag

har jag haft änsålänge, precis avslutat en fika med morsan, moster + pojkvän och lilla mormor, trevlig liten stund.
Och igår lyckades jag ( med hjälp av mor) att rensa och städa hela lägenheten, nästan skinande rent överallt nu.
Är fortfarande överraskad av resultatet...

Lite "updates" då:

Fick klart från csn så jag är ett steg närmre att bli student
Väntar bara på banken så jag kan betala skolan. scary....
Som jag eventuellt skrivit tidigare, så börjar jag se ljusare på saker och ting, och det gör jag fortfarande.
The botten was nådd, men vinden har vänt så att säga..

uhm, jaa.. det  va väl vad jag hade att säga nu.
Have a nice sunday!

/J

15 värktabletter

eller 15 öl, undrar vad som är den bästa medicinen för den här dagen och den här huvudvärken..

Är kvar på jobb, och har vart här nu i... humm..9 imorse. Nu är klockan 18 och jag har 4 timmar kvar.. whoppty--f***ing do.

Lägg ihop det, med 6 timmars sömn, innebandyspel på morgonen och huvudvärk, plus eventuellt lite öldrickande och tvspelskväll/natt med polarna.. hur fan kommer jag må imorrn?

Jag får helt enkelt rapportera då, om jag överlever kvällen/natten

Tjoflöjt, sneflöjt!

/J

Lite kallt..

har det blivit de senaste dagarna, vilket gör en påmind om att det kommer bli kallare såsmåningom.
Fast jag vet inte om jag ska säga usch eller välkomna kylan riktigt, för det finns mycket man kan göra när vintern kommer, och mycket man inte kan göra också. Man får se helt enkelt...

Den här dagen kommer bli litet annorlunda.. först blir det en hög med samtal som ska avklaras, sen blir det ett apotek-besök, ett bank-besök, för att avsluta med en första dag på en 8 dagars kvällskurs, i inspelning.. så allt kan hända. Och jag vet inte vad jag ska vänta mig av kursen heller, så allt kommer som en överraskning idag. Kul men något skrämmande. Men min livssituation är ju skrämmande för varje dag som går så varför ska den här dagen vara annorlunda.

Nehepp, ett första samtal för att få igång mina planer för dagen då kanske...

Hej hopp sockerknopp!

/J

Hallå eller!

Och goder afton på oss alla!
Efter en riktigt skoj dag med seminarium om utveckling och karriär så skriver jag dessa små rader bara för att säga hej, livet går bättre, och jag börjar se ljusare på saker och ting, känns helt underbart!

Fick faktiskt två helt underbara uttryck idag, kan börja med det första.. En arbetskamrat och jag satt och intervjuade varann som en liten uppgift under seminariet och då fick han frågan; Vad vill du göra mer av i framtiden?
Och hans klockrena svar va: Sitta under kork-eken. rätt och slätt.
Är inte det helt wunderbaar att höra från en man som jobbat i nästan hela sitt liv? Han vill bara ta det lungt och fundera på livet i största allmänhet; Sitta under kork-eken.
Just den lilla mening fastnade jag för av nån anledning.

Den andra var: Det är invecklat att utvecklas. Smaka på den ni!

Njaehopp, sova ligger härnäst på listan, tade bra !

/J

Seeeeegt!

ok, så min dag startade med att jag gick upp 13:45.. vilket inte är sådär direkt bra när man är diabetiker, men det va faaan så skönt att sova ut!
Sen så när jag vaknat ur min dvala så vart det lite hushålls arbete, och lite handling, sen vart det film och nu sitter jag här.,. verkligen vart produktiv idag alltså.

Har iofs ansökt om csn-lån, och ringt lite bank och försäkringar, men det tog ju alltsomallt en halvtimme, så det kan ju inte räknas som direkt produktivt, eller?
Nåja, jag vet inte.. skulle ju vart ledig imorrn också, men då ska jag tydligen på nå seminarie på jobbet. Känns lite fel att vara med på ett "karriärs-seminarie" när jag ska plugga ett år, men .. det kommer säkert nått nyttigt av det hela.

Life goes on!

Nu blidde det mer film/TV, och sen sova igen.
Sleep tight, don´t let the bed bugs bite!

/J

Hemma....

äntligen hemma.. igen. Men som tur är behöver jag inte upp för att åka till jobbet imorrn iaf, om inte nått skulle skita sig och dom ringer och väcker mig -.-

Men helgen har ändå vart underhållande på nått skumt sätt, massor att göra, inget som stämmer, men nog fan lyckas vi sända TV iallafall.. på nån jäkla vänster går det ihop.

Och! imorrn så fortsätter mina äventyr till det nästliggande nya livet som startar i slutet på året.. jag ska säga upp min lägenhet.. och det är nog på tiden igentligen, har kostat mig massor med pengar att bo här.. skulle funkat om man va två, men jag är ju ensam :( Trist men sant.. ush, nu börjar jag tänka i dom tankarna igen.. faan då... bleh.. suck.... neeee.. nu ska jag inte bli nerstämd såhär på en söndagkväll, lite glad musik så blir nog allting bättre.

På tal om musik så kan jag varmt rekommendera Tom Malmquist skiva "Fish in a Tear"  riktigt, riktigt bra skiva, har spelat den halva dan på jobbet idag :) den andra halvan gick till Kanye West senaste platta, "Graduation" mycket trevlig lyssning det med :)

en god kväll och natt till folket!
/J

ps: bra spelat Danijel idag på TV4, men se gladare ut nästa gång! :DJahopp..

.. då var man tillbaka på jobb då.. känns lika segt som igår, så den här dagen kommer bli långsam har jag på känn, man kanske ska hitta på någe för att få tiden att gå fortare.. typ.. gummisnodds-skjutning, tetris är ju alltid en favorit.. ( måste slå Polarn nån dag )

Oh, förresten, Prime Skitz är ju på TV, så han får underhålla mig såhär lite lagom på förmiddan, sweet

Lock and LoL på er alla

/J

Sovmorgon..

.. eller inte, istället fick jag för mig att försova mig och komma sent till jobbet, dessutom utan frukost.. livet är hårt.

Men, jag ska inte klaga.. har änsålänge ett jobb, vilket gäller ända tills jag får tjänstledigt.. education here I come!
Hursomhaver, igår lyckades jag vara uppe i ca 16 timmar, så jag antar att det är en liten ursäkt att jag försov mig imorse. Och jag känner mig så sugen att spendera 13 timmar till på jobbet, bara för att göra det igen på söndag. jipp...ie..e...h...

Och dessutom, när man blivit dumpad, eller gjort slut med någon.. hur lång satans tid ska det ta innan man kommer över alla känslor man har/haft/ville ha/ osv igentligen?!  Helt sjukt ju.. börjar fundera om tiden läker alla sår igentligen..

Bah, en till koffert och lite jobb kanske för tiden att gå fortare.

Peace lööv unt understanding!

/J

Ny testbild...

... förhoppningsvis, ska bara testa om det funkar.


image2


Mwaha! vilket det gjorde! ungefär såhär brukar det se ut på diverse kryssningar man är på.. lite förhandskel i hytten :)

Lite skoj måste man ha

Ville dela med mig av denna lilla godbit, se och skratta. :)

http://youtube.com/watch?v=fEk6Hkdtquw


meh, går inte så bra det här.. måste lära mig lite mer blogg språk så jag får fram länkar osv..

men nu, matdags

tjolahopp!

/J

Gaaah!

Fasen va vuxen man är nu då.. på två dagar har jag avklarat möte med skolan, vart på banken och ordnat lån, och beställde nyss e-legitimation för att ansöka hos csn.. läskiga saker händer..
Och imorrn blir det till att prata med jobbet om tjänstledigt.. samtidigt som jag måste jaga extrajobb så jag har nått att leva på det närmaste året. Kaos, but I like it!


Gör jag verkligen rätt här.. jag menar, att "ge upp" en stadig inkomst för att läsa en 2-3 års utbildning på bara 12 månader, och jag som inte direkt va duktig när jag satt i skolbänken senast, vilket var ungefär 8-9 år sen typ.. fan va det känns läskigt.

Och grattis till Jonas aka. Pyret ( han vet inte det men det är hans nya smeknamn ) till lägenheten! Sweetness!

En kaffe och sen blir det till att göra beräkningar och dubbelkolla utgifter, no rest for the wicked!

/J

Inte helt lyckat..

.. försök med att ladda upp ett kort inte.. humpa.. får försöka igen lite senare helt enkelt.

Nåväl, shit happens antar jag.

Dags att vara lite hemmanyttig, städa diska osv.. sen blir det träning.. herregud, jag.. går och tränar.. helt på eget initiativ.. nångång måste vara den första :)

aloha sålänge

/J

Ett litet kort

Från Birka-kryssningen den 1-2 september, skoj resa.. lite trist att dansgolvet stängde redan klockan 03:00, det var ju då man började komma igång ;>

Besiktad!

Yes!
Bilskrället klarade besiktningen, ett orosmoment ur världen.. fasen va skönt :)
Dessutom så klarade jag mig ifrån nån äldre tjurig gubbfan som bara känner för att jäklas med folk, istället träffade jag en yngre tjej, som var trevlig och bara påpekade vissa saker jag bör tänka på tills nästa gång.. så det gick bara fint  :) *phew*

Nåväl, nu är det dags för dagens första kaffe, och sen försöka sätta igång med lite matte.

smek å kel tills nästa gång

/J

Hoppla!

Ok..

Nytt kapitel i livet, är ju likamed nya upplevelser och nya saker i det stora hela, så varför inte göra ett försök att skriva ner en del av det som är mitt liv.

Och efter den dramatiskt inledningen så vill jag önska er välkomna till mitt lilla experiment :)

Hej.
Namnet för denne blogg ansvarige är John, snart 25, på väg till skolbänken igen om alla planer går som det är tänkt, och försöker förbereda sig på att leva i mer kaos än tidigare. Har aldrig tidigare försökt skriva blogg tidigare, så man vet aldrig vart det här slutar nånstans ;)


Nåväl, tänker inte skriva så mycket mer förutom att jag är trött, kom precis hem från jobbet och tänker utforska lite menyer och såvidare, så kanske man kan göra sin egen lilla blogg mer hemtrevlig.

Enjoy!
/J

RSS 2.0