Gäspningar intill morgondagen

Hoppla, så sitter man här och skriver, de va ju lite annorlunda må jag säga..
Sen jag va på Metaltown ( vilket i sig ägda)så har jag gått omkring i nån form av sommar-ledighets-festivalrus-dimma.. Sommarkänsla på jobbet, vikarier och kul folk som uppskattar och kan ha kul ( inte får att de andra inte kan ha de, men de har de inte varje gång de jobbar, vilket tar ner stämningen något, så humöret har vart på topp på senare tid! Vilket i sig är uppskattat, allt blir så mycket enklare och roligare..

Haft och har besök av Erik den här veckan, vilket är sjukt nice. ( vi ska försöka övertala honom att flytta till stockholm, så blir de sjukt nice mest varje dag.. sen att hans flickväns kompisar är .. hur ska vi säga, fina på alla sätt och vis gör ju inte saken sämre ^^ )

Sen hur jag lyckas säga ja till en spelning med trevligt sällskap och några timmar senare säga att jag ska jobba.. det är ju en annan femma.. Ibland är man bra jävla dum. Fast ändå inte, pengarna behövs ju om jag ska lyckas bli av med mitt förbannade kreditkort. ( vilket ska klippas nästa månad )
17 tim kvalifiserad övertid = katching!

Läser på senare tid en bok om thin-slicing och det som i vanliga termer kallas för, magkänslan.
De man får när man vet att något inte är osm de ska vara, när det liksom känns bra, eller dåligt för den delen. Riktigt intressant bok, kan rekommenderas. heter Blink på svenska, skriven av Malcolm Gladwell.

Nej, jag tänker inte skriva vad som händer i övrigt och dra igenom allt som är på gång. Jag funkar som vanligt utan att överanalysera saker och ting. Och så att säga gå på magkänslan, det är värt de i slutändan :)

Puss å kram
/J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0