One late tisdag afternoon..

.. så sitter jag nu, aningen seg, aningen arg på mig själv över att jag inte kom upp imorse, men nångång ska man väl sova av sig antar jag.
På söndag blir det cykling med Spårvägen, det ni!
Hoppas jag kommer iväg i tid, kl 9 ska de tydligen träffas.. på ett ställe jag aldrig vart på tidigare. Kolla kartor? you bet!

annars så har dagen vart mer innehållsrik än gårdagen, haft musik i studion a`la Marit Bergman, inte min typ av musik men fan, vissa ska helt enkelt göra musik, en naturbegåvning, det är vad hon är!
Alltid kul med lite extra på div program, tycker vi har för lite musik.. men det hänger ju på att STIM, eller vilka det nu är ska ha så jävla mycket pengar för en artist, helt sjuka regler för det... men, dom ska ju få betalt på nått sätt.
Tycker bara att det är lite trist när programmen inte har råd att ta in en artist som vill sälja så mycket som det går, och national tv borde väll ändå vara en hyffsat bra reklampelare?

Imorrn blir det lungt, ska plocka hemma, för att senare åka till kista och äta mat med Linus, sen ska vi hämta upp slashasen Simon för att leka nördar framför deras massiva tv och tvkonsol, de blir la nice :)

Men innan dess, så måste måste måste jag ner på gymmet, har gått på tok mycket tid emellan passen nu, så bakläxa och spöa skiten ur mina muskler står även på agendan!

Imorrn åker min mamma till Norge för att hälsa på brorsan, flickvännen och lille mini-bubba!
Är lite sur över att jag inte kommer över förren i maj, men har jag vart ett ekonomiskt fiasko förra året så har jag, så jävla surt att det ska skita sig med en så stor sak som min brorson :( ( säger inte att han är stor eller så, men själva grejjen är ju stor, iaf för mig! )

Nåväl, snart mera sändningar, och sen hemgång
xoxo
/J

Måndag, part 2

Jo.
De vart en tur på cykeln tillslut iallafall. Aaaaaningen kallt, men på de ställen där solen fick bränna på var det superskönt :) Det vart en tur, om något kort men de behövdes för att kolla så att bromsar, dämpare och allt annat på cykeln mådde bra, och det gjorde den :)
Så snart blir det turen med Spårvägen, så får man lite rutin på cyklandet också, känns riktigt nice.. ska bara få tag på Peter först så man kan kolla och bestämma när och var och så vidare..

Känner även att jag ligger lite efter när det gäller att ha koll på mikrofoner på jobbet, men det ska det bli ändring på, broschyrer, Here I come! Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Annars så funkar det bra, gjorde väl bort mig lite i helgen vid närmare eftertanke, men vafan.. man lär så länge man lever, hoppas ingen tog för illa upp iaf, menar inget överdrivet ont ;o

Meeeeneeeeeee.. nu ska jag försöka pigga upp mig själv så jag kan köra lite sändningar ikväll :) blir inte mycket fritid den här veckan, har arbetspass tom nästa tisdag, nästan iaf ;)

Må gött!
/J

Måndag, part 1

Vaknar, cirkus 1 timme före klockan. Vilket innebär runt 0700.
Går upp vid 8, äter frukost och funderar på vad man ska göra tils det är dags för lunch och jobb.
Och jag har kommit fram till följande.
alternativ 1: ut och cykla
alternativ 2: gå ner till gymmet
alternativ 3: plocka och fixa hemma, vilket jag gjort till en viss del. ( har faktiskt diskat! )

Igår lyckades jag även sälja mig till Mötesplatsen, så nu är jag pimpad.. eller ja, får väl se om man träffar nån, men snart så.
Lite svårt det där, hur man ska "ta första steget" os, men .. jag lär mig nog med tiden.

Nu ska jag avsluta mitt kaffe, rota fram cykelkläderna och försöka ge mig ut på äventyr.

Aloha!
/J

Söndag...

Och njae, kul igår, men de vart för mycket, kunde knappt gå rakt, ögonen spelade mig spratt och plånboken vart mindre.

har legat hela dagen och tyckt synd om mig själv, borrat ner mig i tankar, och mår i det stora hela piss.

Ska fortsätta tycka synd om mig själv en stund, åta choklad och helt enkelt skita i allt, rensa skallen och jaa.. ta det som det kommer.

skit ner er så ska jag sova
/J

Torsdag

Snart lider torsdagen den tjugosjätteitredjetvåtusennio.
Vart väckt av en galning som slog och bankade på dörren min, trodde först att grannarna skulle rädda mig ur en brinnande byggnad, men tack och lov var det Johanna, som inte visste att jag va hemma kl 3 igår efter att ha druckit öl.. och klockan va.. 9...men, upp kom jag iaf, och frukost åt vi :)
Iväg mot en sushi, och en biljardtripp, lite shoppande och en kaffe. va helt enkelt en suverän dag, med bra väder och allt.

Kändes i det stora hela bra, kul att prata av sig lite.. dock va jag rätt.. stum? men, eftersom jag är man så koncentrerade jag mig på att spela biljard och att tänka klart.. så ha! vissa av oss kan göra två saker samtidigt!
Men de va trevligt, dock kom lite av tankegångarna igång, men det är en del av att gå vidare, har gjort det förut och kommer säkert behöva göra det igen..

Nåväl, nog om det.
Imorgon blir det förhoppningsvis en cykeltur innan det är dags att rigga för Mental Nights, är lite orolig över hur det kommer att gå, har inte kört PA på månader.. Och inte cyklat sen förra sommaren heller, hoppas det är lika avslappnande som tidigare.. och givetvis att det är bra väder ;)

Nu ska jag fortsätta sträckkolla Scrubs, och kanske beställa lite biljetter till Metaltown :)
/J

Onsdag, part 2

Snart slutar jag från jobbet

Då ska jag gå och dricka öl

Hej då
/J

Onsdag part 1½

Fick precis en tanke, eller nej, en fundering rättare sagt...

Jag har anmält mig på inte mindre än 3 (!) fina dating sites.. men nu i efterhand ( precis när jag tänkte logga in och "kolla läget" ) så ville dom ha betalt av mig.. vilket å ena sidan är skumt, å andra sidan förståeligt.
Om man betalar visar man sig seriös och engagerad å allt.
Och så slipper man alla muppar som förstör ( säger inte att jag är en sån, men ni förstår vad jag menar )

Men tanken som slog mig var denna:
Om man betalar pengar för att träffa folk, är inte de nå form av prostitution? Man betalar ju nån som sitter med administrationsrätt över sidan där du kan träffa någon och tillslut ( eventuellt) ha sex med?
Borde inte denna admin vara någon form av modern hallick?
Visst är det kul att träffa nytt folk och kanske "the one", men vägen dit kan vara lång och man kan träffa massor med folk på vägen tills man hamnar med rätt person, men under denna färd, så betalar man ju pengar till någon som sitter och parar ihop folk.
Och eftersom jag är medlem, dock inte betalande, men ändå medlem på 3 sidor, betyder det att jag är lyxhora?

Nåväl, ska försöka hitta på nått att äta som lunch för att sen bege mig till jobbet.

/J

Onsdag part 1

Sådär ja, damsuckit! och snart diskning på g.
Lyckades spendera natten ihopkurad på soffan med alla lampor på, och tv igång.. vaknade till halv 7 och flyttade på mig till sängen för att sova ytterligare två timmar... är heelt mör i kroppen nu.

Fick som sagt hit cykeln igår, och ska spendera en del av morgondagen med att kolla däcktryck, bromsar å dämparen så att allt är under kontroll :) sen så bär det av ut i naturen och motion!

Får besök av Johanna imorrn också, ska bli kul och ses igen, va ett tag sen sist. Det har ju sina förklaringar och anledningar, men hursom. Man ska testa sig själv så man klarar av saker och ting :) Sen så ska jag spöa henne i biljard, så de kommer gå fint ;)

Skrev idag in räkningarna också, alltid lika.. kul? Nää.. men ett nödvändigt ont får man säga, och där har vi en till lärdom jag dragit på mig.. bara ett tips, passa er för kreditkort -.-
Men det går faktiskt enligt planerna, sakta men säkert betalas allt av och snart så kommer nästa fas, där csn och mammas lån kommer in i bilden. Höll på att skrika av glädje igår när jag såga både min nettolön och min bruttolön, ska inte säga här vad allt låg på, men .. jag är nöjd.. :) We´ll leave it at that!

En sak som oroar mig en del, har ingen inspiration att mixa musik.. alls.. vettefan vad som hänt, men nått sätter krokben på mig så jag aldrig kan göra de projekt jag tagit åt mig.. sitter ibland och pillar lite, men.. det lossnar liksom inte. :(

Borde klippa mig också.

Nu diskning till ljuva toner av Opeth, Helmet mfl.

puss
/J

Tisdag, part 2

Nu då, fått tillbaka en timmes sömn på soffan hos pappa, åkte dit efter jobbet för att snacka av sig lite och hämta cykeln (!)
Äntligen! säger jag bara.. ska meka lite i veckan och se om den lever fortfarande, håller tummarna på det, för om så är fallet så ska jag ut med en cykelklubb till helgen eventuellt. Kul som fan!

Men det stora i livet hände i söndags, då jag vart farbror!!!!
Brorsan i Norge fick sig en liten son! Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur kul som helst, så när pengarna räcker så vet jag en som åker till Norge och hälsar på! :D :D :D  weeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

Nog om det, nu borde jag hämta tillbaka lite sömn och chilla med .. en film kanske?

Skriver mer när jag orkar

Kram!

/J

Tisdag..

Det är tisdag morgon..

klockan är 06:07..

jag har sovit 3 timmar..

ska jobba till 15-ish..

stabilt!

Söndag, tror jag?

Vaknade idag och trodde jag glömt åka till jobbet.. kollade på klockan och fick hjärtklappning, 08:36. jag skulle börjat kl 05:30!? men.. då så vart jag påminnd att det är helg när satungen from outer space började härja ovanför mitt sovrum.. suck

men hursom, 3 dagar kvar till lön och ett leverne som kan likna mänskligt igen, har inte lika mycket räkningar denna månad så jag kanske har råd med toapapper och lite mer mjölk, yääääh! \m/

Annars så flyter livet på bra, jobbet flyter, planering flyter på, och känslan i magen min är mycket bättre än va den vart på bra länge.. Ingen vits att grotta ner sig i tankar i all oändlighet, eller så är det så att jag släppt taget om en del och helt enkelt gått vidare med mitt.. men jag blir lika fundersam varje gång det händer, att de ska ta sån satans tid innan jag gör just det, släppa taget..

Träningen flyter också på, vilket är satans skönt, de vart två gånger den här veckan, och de lutar mot 3 nästa vecka, då med inslag av fotboll som avslutning på fredan :)

Nu bär det av mot först Solna för att låna spel, sen Hässelby för att leka nördar halva kvällen.. inte hela då jag ska upp kl 5 imorrn (!)

Dagens bästa också!




kramar på er
/J

en kul och snodd sak ifrån Sarah ;)


Tio första


Första bästa kompis:
Andreas


Första bil:
toyota celica - 91

Första kärlek:
Evelina

Första husdjur:
en råtta vid namn, Ratten

Första semester:
England, och landet då i Hälsingland


Första jobb:
Vete-Katten, café

Första riktiga kärlek:
Marie-Louise

Första piercing:
har ingen

Nio senaste

Senaste alkoholdrycken:
fake-redbull å smirnoff


Senaste bilfärd:
hemfärd från Hässelby Gård

Senaste filmen du såg:
Om en pojke

Senaste ringda telefonsamtal:
Sandra

Senaste bubbelbadet:
ett bra jävla tag sen..

Senaste spelade cd:
Mustach - Latest version of the Truth

Senaste kyss:
Johanna

Senaste gången du grät:
uhm.. 6 år sen?

Senaste måltiden:
pasta/köttfärs

Sju har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar:
nopes

Badat naken utomhus:
självklart

Blivit kär vid första ögonkastet:
nopes

Sagt att du älskar någon utan att mena det:
Har hänt tidigare, men lärt mig att inte göra samma sak igen, säger man det ska man mena det också

Tagit springnota:
nope


Busringt till någon:
nångång när man va yngre så

Sju saker du har på dig:

1. mjukisbyxor
2. t-shirt
3. kallingar
4. mina glasögon

men inte mer än så

Sex saker du gjort idag:

1. vaknat
2. gjort frukost
3. druckit kaffe
4. lyssnar på musik för stunden
5. skriver detta inlägg ;)

Fem favoritsaker utan rangordning:

1. musik
2. mina nära o kära
3. träning
4. sex
5. livet

Fyra personer du kan berätta allt för:
dom utvalda vet deras plats ;)

Tre val:

Blått eller rött?
blått

Sommar eller vinter?
sommar först, vinter sen

Choklad eller chips?
choklad

Två saker att göra innan du dör:
resa mer, skaffa familj

En sak du ångrar:
att jag inte styrde upp mitt liv tidigare





En sång i natten


För er som ska sova, lyssna inte, för er som är vakna, enjoy :)
/J

ingen text, förutom en liten en

Jag jobbar idag, och inget mer om den saken.

så därför kommer här ett latinskt talesätt.


Liberae sunt nostrae cogitationes

vilket betyder:

Våra tankar är fria


Tyckte det lät fint.

/J

Torsdag, del 2

PS, skrev detta inlägg tidigare idag, men de ville inte postas.. så jag gör ett nytt försök nu istället. DS

Så, nu sitter jag på jobbet efter mitt besök på KS. ( och mina 8 maskiner tvätt, finns något form av klädesplagg i hela lägenheten, dock bara en IKEA-påse smutstvätt ^.^ )
Och mina värden va sämre än jag trott.. har höjt hbA1c till 8.5! ( ska normalt ligga på under 6.. ) illa illa.
Däremot så hade jag lite goda nyheter och sjuksköterskan höll med om mina planer, så till sensommaren ska värdena vara bättre. Krävs tålamod och planering, men jag är på väg.

Mål 1: hba1c ska ligga under 7 ( tar tid att få ner värdet då det kallas för långtidsvärde, därav så är målet satt till sensommaren)
Mål 2: Vikten ska ner till under 95 ( dock kan jag ju väga mer, men isåfall ska det vara muskler, inte fett på kroppen. Ligger på 98 i dagsläget )

Hur detta ska gå till kommer ske på lite olika sätt, dels motion, 2-4 ggr i veckan, varierat styrka och kondition.
Dels ska jag få rutiner på maten igen, vilket innebär att jag kommer gå upp kl 8 och äta frukost, oavsett om jag jobbar eller är ledig. ( ska tom försöka upp när jag är bakis, men hur det går får vi se :p )
Annars så gäller det att få mer inslag av grönt vid måltiderna, och dessutom göra matlådor.
I det stora hela, så ska jag få in mer och mer struktur och planering när det gäller, i princip allt!

Sådeså!

Men nu, en liten promenad runt jobbet kanske, så slipper jag sitta stilla direkt.
/J

nästan 5 timmar

fick jag på mig att sova inatt, men som jag beskrev i tidigare inlägg/post så är det något som hänt, jag vaknade, kom upp och gick till tvättstugan.. och nu sitter jag här och bloggar.. hoppas det fortsätter i den här takten, så kanske jag kan se ljusare på framtiden.

Gårdagen då!
Skulle mött upp C och fått spö i biljard, men de ville sig inte med tider och jobb, trist men jag hoppas verkligen att det kommer fler tillfällen, om inte så tänker jag skapa ett :)

Satt efter lunch och lekte lite tv-spel ( Resistance 2, gryymt lir, och jag kom längre in i storyn än tidigare )

runt 16 ringde linus och sa att han va på väg från nån föreläsning, upp och iväg mot bilen och riktade ratten mot Kallhäll, och dess postterminal. ( lustigt nog platsen där J jobbar, men jag lyckades hålla mig ifrån div tankegångar, skönt som fan)
Ut kom paketet. ett litet stycke 42" lcd tv :)
På vägen hem vart jag bjuden på mat, som tack för hjälpen, och hör och häpna.. jag lyckades för första gången missa att ta med mig en ny insulinspruta! första gången på snart 7 år! tycker jag är bra jobbat faktiskt..

Nåväl, efter installation av TV´n ( och holy crap va nice den va) så vart det tvspelande a la HD upplösning. dock inte full för grabbsen har inte hdmikablage ännu :p ( skäms på er )


Nu då, sitter jag och väntar in att hänga tvättladdning nr 5,6,7 och lite senare nr 8.
Gillar när man får ha hela tvättstugan för sig själv, 4 maskiner.. då går det undan.. kommer nog hänga tvätt i hela lägenheten snart om inte saker och ting blir torrt innan tiden är ute. Men de gör inge, då har jag iaf nytvättat i princip hela garderoben. :)

Efter tvätten blir de lunch, sen så åker jag på ett besök hos Tuula på KS och snackar hur mitt långtidsvärde ser ut, jag hoppas på det bättre, men man vet aldrig.. jag har haft fel förut.. 
Sen!
Jobb såklart, med ett inslag av träning ska jag försöka med, har "rätt" pass för det så nånting blir det iallafall. Hoppas bara att jag har en ren handduk.. ;p

Kram på er och njut av solen.
/J


Suum quique

Låt var och en få vad honom tillkommer. 

Vaknar 1 timme innan klockan ska ringa, bra där.
första jag gör är att diska, bra där
andra jag gör är att gå och handla, bra där
tredje jag gör är att laga matlåda, bra där
fjärde jag gör är att mixa lite musik, bra där.

saken är den. klockan är inte ens 10?! på morgonen?! what i hell?!

Givetvis skönt som fan, men aaaaningen ovanligt för att vara jag.

Är det tack vare den lilla träning jag gör i veckorna, eller har jag fått nå happypill i mig utan att jag visste om det?

För så här pigg har jag inte vart sen.. jadu, sen någonsin? O_o


Men nog om det, nu ska jag fortsätta mixa.

puss å kram
/J

Våga vågen?

Det är frågan imorgon som jag ska ställas inför.
Vågar jag ställa mig på vågen på jobbet, dock efter träning, men ändå.. vill jag se siffran? Hur kommer jag reagera?
Vi får väl se imorrn, men hursom.. bestämde mig för, och verkligen kände lusten att träna imorrn. Så de är alltid något bra att ha i bakhuvet mellan div olika glada, och mindre glada tankar :)
(ex på glad tanke; kände mig pigg och fräsch.. och trivdes för första gången på huuuuuuuuuuuuuurlänge som helst med min kropp.. den va liksom.. bra, kändes bra och jag mådde bra av att tänka på den, vilket.. ja.. aldrig har hänt förut.)
( ex på mindre glad tanke; min jävligt dumknullade ekonomiska situation, och ja.. vad annars.. "kärlek" :p )

Meeeeen hursomhaver, fick beröm för min insats under sena sändningen så de va ju väldans trevligt att höra. *score!*

Började även få koll på mitt tänkande på .. nä.. nu fick jag nog.. känns som om det ända jag fanimig skriver om här på bloggen är kärlek, kärlek, och sårade känslor.. VAIHELVETE! Nu ska jag fan BETE mig!!
Den kan ju för fan handla om något annat än det, för i längden så har alla mina nära och kära hört historien om och om igen, jag ska lugna mig på den fronten, göra annat, och skriva om annat.

Fokus ligger på sommaren, och dess festivaläventyr, jobb och träning. Givetvis mina vänner också :)
Ska ju eventuellt bli sambos med Linus och Simon, det är absolut något att se fram emot!


Ännu inget samtal från Norge, så I´m no uncle yet! men det kommer :)


Nejmen, ska man sova kanske?
/J



Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.

Charles Bukowski (1920 - 1994),

fundersamhet + blogg = citat

Ungefär så.
därav...

citatet för dagen:

Facilius est multa facere quam diu.

(Det är lättare att göra mycket än att göra något länge.)
(Quintilianus)

Have at you!

People think that fuck is funny


Some people fuck for money


If you think that fuck is funny


Fuck your self and save the money


Taskigt uppdaterande

men det har sin förklaring..

Jag har inte brytt mig om att uppdatera helt enkelt. Bra förklaring?

Oavsett, så är läget under kontroll. Fortsätter fokusera på träning och jobb, och försöker ta saker och ting som dom kommer...
igår innebar första dagen på jobb efter ett litet uppehåll på sju dagar, gick smärtfritt och kändes bra, kul att "vara tillbaka"
Idag hade jag ett lönesamtal med chefen, vilket resulterade i mer ett samtal om mig och hur jag ser på min situation jag är i, men de kändes bra :)

Sändningrna funkade hyffsat smärtfritt, och flöt på, så de är skönt :)

Min lilla formsvacka som jag hade i helgen är borta, och jag har dragit lärdom av den, så den "relation" jag velat ha, fast inte fick är fortfarande en väldigt bra del av mitt liv för stunden, tar lärdom av varje tanke som spenderas på just den.
Riktigt smärtsamt ibland ( om jag lyckas pricka in tankegångarna på en dålig dag ) men för det mesta bra och rolig :)

Nerverna är på topp nu, då det är dags snart för tillägg i familjen Smithies, dock med inslag av Norge ;)
Det är sagt den 15:e , vilket är nu på söndag, men de kan hända närsom nu.. pirrigt värre!

Imorgon är de fullt ös, först fotboll, sen mat med jonas å simon, sen en sväng förbi klubben för att prata med folket där ( och såklart lyssna på bra musik ) Och om tiden räcker till ska jag förbi och förhoppningsvis träffa på Andi på GK.. we will see what som händer imorrnkväll med andra ord.

Med ganska lätt hjärta så säger jag gonatt, nu ska jag försöka sova.. även fast jag är uppe i varv.
Må gott
/J

Vilodag

oh yeah, imorrn är det jag som är lat.
Givetvis ska jag jobba och köra på, men tänker inte aktivera mig för fem öre, vilodag here I come!

De vart ingen cykel hem idag, men däremot en borttappad lönespec.. kändes fint att upptäcka att dom drar mindre i skatt nu. Eller det verkar så åtminstone, men det tackar jag för, desto mer i "kassan" för min del :)

Träningvärken går sig påmind så fort jag rör på mig, så som sagt, en vilodag ska bli skönt :)
Blir mer fotboll på fredag dock, nu ska det försvinna en del kilon och byggas muskler, så jag kan må gott och inte vara en blek säck potatis på stranden i sommar.. ( eller ja. blek lär jag väll vara i vanlig ordning, men ingen säck )

Vart lite rally i snön också, kul som faaaaaaaan!

Snart är det dags att bli farbror John, det ni.. är sagt till nu på sändag, men llle bubban kan ju ploppa ut närsom, ska bli huuur kul som helst att bli farbror, ser verkligen fram emot det :)
Lär bli bilder och staditg uppdaterande när det väl händer ;)


Puss å kram på er
Nu ska det bli en kopp te med kex, å House, I like it
/J

Sista dagen på långledigheten

Så, då har jag fått pröva på min första vecka med ledighet, allt enligt schemat. Känns bra :)
Vaknade riktigt utsövd, och ser nu fram emot en promenad till träningslokalerna igen, och senare en tripp till Tullinge för att hämta brev och cykel med div tillbehör.
Har man inte saker att göra, så ordnar man det, meka cykel och för att senare ut i Bromma och träna lite kondition och uppleva området bättre.
Kanske inte i det här vädret, men vafan, snart så blir det ut i det gröna och njuta av livet på sadeln igen.. dvs om min cykel är hel när jag hämtar den idag.. :p

Nu, träning!

Må gott, för jag tänker göra det
/J

Nytändning, igen

Joda, jag lyckades
Träning vart det, och mer blir det imorrn. Känns helt otroligt underbart skönt att fokusera energi åt träning istället för tankar.
Då är ju bara frågan, varför tog det så lång tid att komma fram till detta? -.-

Satt en stund hor mamma idag och pratade om allt och ingenting, lekte datadoktor och förklarade pedagogiskt om hur saker funkar :)
Satt även och pratade om idioter på hennes jobb.. säger bara fyfan åt vissa människor. Trött att deras idioti och okunskap om livet ska gå ut över min mamma, skäms på er, nått otroligt jävla mycket!
Däremot så vet jag ju självklart att morsan min är gjord av stål så det kommer gå fint :)

Träningen är som sagt avklarad, och tänker gå ner imorrn igen och köra sönder mina ben och mage ( de vart rygg och axlar/bröst idag ) men jag tar det lungt, ganska dumt att träna för mycket när man är snorig :p

Nu!
En kvällspromenad till ICA för att skaffa nödproviant ( dvs mjölk och frukost tills resten av veckan )
Känns skönt att det jag storhandlade för snart två månader sen räcker fortfarande, ransonering, jo jag tackar ja!

Kram på er
/J

Låg energinivå

Inget.


Har inte gjort ett skit idag.


Ska snart åka och hälsa på mamma i Kungsängen, ska bli trevligt :)
Väl hemma igen ska jag ner och träna, så jag kan koppla bort omvärlden ett tag, för att senare komma hem och somna på en gång.. eller hoppas på det iaf.


Nu, kaffe, sen ombyte och promenad till bilen.

pöss
/J

Someday

I want to filll my void in the darkness.
I wish to fill a place in someones heart.

Whenever I get a chance I always miss it.
Why is that, haven´t I had my first try?

Is this how it´s supposed to be for me?
Or shall I meet love that lasts for all eternity?

Someday I hope for love..
Someday I hope for respect..
Someday, I´ll be enjoying life....
again..


/J



Brutal kroppslig smärta

är nog det enda jag känner idag, träningsvärk, förkyld och bakis.. fyfasen
Men de va skoj igår hursomhelst, alltid lika kul att möta upp Millan å Ylva, och givetvis deras vänner.. (som jag är dålig nog att glömma namnen på, sorry ) Men vet man att man ska möta upp dom så är kvällen räddad, deras värma och vänskap är något som är svårt att hitta, r-e-s-p-e-c-t!

Kom "nyss" hem från en frukost/lunch/middag med jonas å simon i vällingby, mätt och belåten kan man ju lungt säga :)

Nu överväger jag en siesta på soffan, eller spelandes.. vet inte vad det blir.

Har lyckats fylla min vecka rätt bra ändå måste jag säga, inte kännt mig rastlös en enda gång, så något har jag gjort rätt ;)



Meeeen nu, något helt annat än att sitta vid datorn.

/J

dagens dikt?

Friends

A friend is someone we turn to
when our spirits need a lift.
A friend is someone we treasure
for our friendship is a gift.
A friend is someone who fills our lives
with beauty, joy, and grace.
And makes the whole world we live in
a better and happier place.

- Jean Kyler McManus -



Och, Andi är söt. :)

/J

Vet inte varför

men jag gjorde det, "råkade" gå med på en sån fin dating site.. vilket jag aldrig trodde jag skulle göra..
Har ingen aning om vad det kommer ge, men nått lär jag lära mig om det iallafall, eller om mig och om folk, hoppas jag på.

Nu däremot så borde jag åka och handla lite öl, så man kan dricka gott ikväll.. om nu bolaget är öppet vill säga.

Nåväl, to infinity and beyond!
/J

quote.

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.

Soren Kierkegaard (1813 - 1855)

/J

Träningsvärk, och fest ikväll?

Joda, fotbollen tar ut sin rätt idag, värker i ben och muskler som aldrig förr, och snoret rinner.. men!
Det va värt det! Kul som satans, och ser fram emot nästa fredag redan.
Igår var jag upplagd för att hitta på nått, dvs film, allmän socialt umgänge, vilket jag absolut fick, men det räckte liksom inte..
Efter fotbollen, så åkte jag till Kista för att ta en matbit med Simon.
Efter så vart de lite chillin´ hos honom i Hässelby.

Vart mutad att köra till Kungsängen så han kunde hångla lite med Miia, inget fel med det och klockan hade blivit.. 22-23 ish.
Men inte ville jag åka hem inte..
Gjorde ett försök att nå Johanna, men hon låg antagligen och sov.. och just då, så får jag sms från Fredrik som undrar om jag ska komma förbi klubben i solna, och givetvis! lösningen till mitt lilla bekymmer!
Åkte genast dit, för att lyssna och tycka om musiken, de va nämligen första semifinalen i Robbans lilla tävling.
Så det va nice, missade första bandet, vilket va synd, men sånt är livet..
Fick agera domare och tycka till om banden, så jag ska dit nästa fredag också, och tycka till lite mer ;)
( men då utan bil, så jag kan njuta av en öl eller två )

Så de vart en soft kväll hursom, illa om fredrik som hoppade på mig så han stukade foten, men vafan.. hoppa inte in i mig nästa gång! ;p

Snart dags för besök på KS, vill inte veta hur mitt hbA1c ligger, antar att det är för högt.. :(
(hbA1c, är namnet för långtidsvärdet för varje persons blodsocker, diabetiker som man är så gäller det att hålla koll på det.. vilket jag inte gjort så bra.. )

Men!
Dags för lite rensning av lägenheten om man ska ta hit folk ikväll, vill ju visa upp en "normal" lägenhet då :p

Kom förbi vettja, om du/ni har lust!

x
/J

Fredag "morgon"

Så, efter att lyckats somna igår mellan 19.ish och 20:30-ish så trodde jag att hela natten va körd, att jag inte skulle somna och att ja.. de skulle bli jobbigt helt enkelt.
Men icke sa nicke, vaknade kvart i 10 på egen hand och vart vaken sen dess. Känns bra.

På agendan nu står fotboll i Solnahallen, efter det en tripp till Kista för en matbit med Polarn.
Sedan bär det av mot Hässelby för lite chill, tvspel, och snack om eventuell ihopflyttning av tre individer, får se hur det går :)

I övrigt mår jag mycket bättre nu än tidigare iår, ser på saker på ett annat sätt och har tagit lärdom av allt som hänt, både i mitt huvud och runtomkring mig.
Skall även ringa till Tranebergs vårdcentral som tycker att det är bra att skicka ut räkningar för uteblivet besök, något som jag inte fått bokning på, bekräftelse eller något alls, snällt av dom att kräva pengar på en tid som jag inte visste att jag hade..suck..

nåväl, packa väskan med kläder, och sen så bär det av mot Solnahallen, have a good day peeps!



ps. försök lyssna på texten. ds

"Now I realise, I´m stronger, better"
/J

Energi i mörkret

I watched you walk away
Hopeles, with nothing to say
I screen my eyes
Hoping to see you again

This is my curse (the longing)
This is my curse (to)
This is my curse (the yearning)
This is my curse

There is love burning to find you
Will you wait for me?
Will you be here?

Your silence haunts me
But I still hunger for you

This is my curse (the wanting)
This is my curse (to)
This is my curse (the needing)

There is love burning to find you
Will you wait for me?

Still I want
And I still I ache
But still I wait
To see you again

Dying, inside, these walls (2x)

Can I see your face in these tears? In these tears
And I see your face...

There is love (8x)





/J

Jag hade en gång en text..

.. men texten försvann så de vart ett litet inlägg istället om något helt annat.

Do not spoil what you have by desiring what you have not;
but remember that what you now have was once among the things you only hoped for.

Epicurus (341 BC - 270 BC)


/J

For you, S



"There comes a point in your life when you realize who matters, 
who never did, who wont anymore and who always will.
Don´t worry about people from your past, 
there is a reason why they didnt make it to your future."





Inte mina ord, men kunde varit.

Gonatt.
/J

Whoa!

Haft en bra lugn dag.. åkt förbi syster å bror i Tullinge en sväng på dan. snacka av sig lite och så, va ju ett bra tag sen jag va där.. illa :(
Tyvärr hann jag inte stanna tills pappsen kom hem, men de kommer fler dagar. Ska nog försöka få ihop en middag med en god öl och en härlig portion mat såklart :)

Åkte vidare till Olle å Fredrik i Sollentuna för att snacka skit, lyssna på musik och kolla kort, vart tom en film på köpet.. kändes nice. Får hoppas dom kommer ner till götet i sommar, annars blir det segish! 

En annan sak va riktigt skönt att komma bort ifrån, allt tänkande vad det gäller tjejjer, känslor och allt. Så härligt med ett break från det! ;) 

men hursom, lung dag, och imorrn blir det träning och lunch med fint sällskap :) I like min new livstänkande! raaaaah!


Sleep tight, don´t let the bed bugs bite!
/J

Välkomnande överraskning

Ville bara säga, fyfan va skönt med träning och dessutom skönt att få en kul överraskning när det gällde vågen som jag ställde mig på efteråt. I like it!

Ska bara fixa ut fläsket mot muskler, men det kommer gå fin fint :)

Ville bjuda på en gammal goding också!




krampussklämkännmums
/J

En bra jävla nyhet!

Vaknade idag efter en skön natts sömn, något sent, men utvilad.
Packade träningskläder ( ska träna på jobbet ikväll ) och begav mig efter frukosten mot jobbet.
Loggade in på facebook ( ja jag vet, alla är vi beroende ) och möttes av en suverän nyhet.
Meshuggah, Opeth, Cult of Luna bla kommer till Metaltown!
Bästa nyheten på bra jävla länge!

Måste däremot vänta tills nästa lön innan jag kan boka biljett, men de får funka. ska övertala en hög med folk innan också, så jag slipper vara ensam.. de skulle vara jävligt trist :p


Sådeså! Vart på ännu bättre humör och nu krävs det en hel del innan jag ska bli deppig igen.

Smek å kel until we möts igen

/J

En video innan kvällen är slut

Hemkommen, pirrig och starkt laddad för träning i veckan så tänkte jag att en låt var på sin plats.



Gonatt
/J

Kallt, snö, och sjuhelvetes bra musik!

Detta är sammanfattningen från helgen.

1. Det va kallt, fast på ett riktigt skönt sätt, de vart lixom sådär skönt snö-Sverige-jul-kallt. Sån skön luft och massor med snö. I like it! Synd bara att man hade begränsat med tid och kläder, annars skulle de blivit ett och annat pulka-race!

2. Människorna! Skönt mentalitet, förutom div wannabebratsen som allt och alla störde sig på utom dom själva. Kul typ av mentalitet dedär.. inte.. Men alla andra som va normala va störtsköna! :).

3. Musiken.. jag säger bara.. musiken.. alltså.. .aah.. musiken.. <3


och som alltid, så var det fruktansvärt skönt att komma ifrån Stockholm, med stressen, pissvädret, nästintill allt "skit"

Va så skönt att komma iväg härifrån! Längtar tills nästa resa, vilket nog kommer bli Norge.

Nu då, sitter och jobbar.. hann vara hemma i dryga timmen idag och tog mig en snabblunch och snabbdusch, för att ånga iväg till jobbet som sagt. Blir långledigt snart, och försöker smida planer på vad man kan göra.. en del har dykt upp, får se vad som blir av :)

Nu blir det till att bläddra igenom ett magasin, Nordic Tattoo, och jaga influenser till nästa gaddning :)


xoxo

/J


RSS 2.0